KSM tammi2018

Oppilaat tekivät ihan oikeat televisiouutiset

Hetki ennen viimeistä kuvaussessiota. Piispanlähteen 4A-luokan luokkahuone oli muutettu uutistoimitukseksi. Edessä uutisankkurit Sofia Piikkilä ja Lucas Bosnjak valmistautuvat juontoon. Kuva Kiti Suupohja

Hetki ennen viimeistä kuvaussessiota. Piispanlähteen 4A-luokan luokkahuone oli muutettu uutistoimitukseksi. Edessä uutisankkurit Sofia Piikkilä ja Lucas Bosnjak valmistautuvat juontoon.
Kuva Kiti Suupohja

Piispanlähteen 4A-luokka teki Kaarina-lehden pyynnöstä televisiouutiset. Oppilaat valitsivat haastateltavat, pohtivat kysymyksiä, kirjoittivat juonnot ja hoitivat uutisankkurin ja haastattelijan työt.

Kaarinan kaupunginjohtaja Harri Virta paljastaa, miksi hän istui jälki-istunnossa. Benjamin Peltonen kertoo, miksi kissa viettää yönsä vessassa.

Pitemmittä kirjoituksitta, tässä ne ovat. Hienot ovat!


Sää

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

SPM

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Hämeen laaturemontti -12.8.18

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut