KSM tammi2018

Kadonnut mies löydettiin elossa

Yli vuorokauden ajan Kaarinan Kuusistossa kateissa ollut 71-vuotias Arvo Leppävuori on löydetty elossa Empon hiihtomajan lähistöltä.

Onnellisesti päättyneeseen etsintään osallistui yhteensä noin sata henkilöä viranomaisista sekä vapaaehtoisista. Kadonnutta etsittiin maalta, mereltä ja ilmasta käsin.

Kadonneen löysi lopulta vapaaehtoisen pelastuspalvelun koirapartio sinnikkään, pyyteettömän ja ammattitaitoisen työnsä seurauksena.

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu koostuu viranomaistoimintaa tukevista kymmenistä erilaisist järjestöistä ja niiden myötä tuhansista koulutetuista vapaaehtoisista.

 

 

 

 


Sää

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

Tutustu ja ihastu

SPM

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

Hämeen Laaturemontti 1.1.-25.2.2018

Facebook
Vanhat jutut