KSM tammi2018

Ohjatut leikkipuistot avaavat ovensa tiistai-iltapäiväksi

Kaarinan leikkipuistotoiminta kutsuu uusia leikkijöitä kokeilemaan ohjattua ulkoilua tiistai-iltapäivänä 19.9. Portit ovat avoinna Poikluomantien Karhupuistossa ja Kuusiston leikkipuistossa kello 13-16.30.

Leikkipuistotoiminta tarjoaa lapselle virikkeellisen ja turvallisen toimintaympäristön. Toiminnasta innostuvat voivat tiedustella vapaita puistopaikkoja suoraan leikkipuistosta tai Kuusiston päiväkodinjohtaja Katja Vainikaiselta. Leikkipuistoon voi ilmoittaa 18 kuukautta täyttäneen lapsen.

Avointen ovien päivänä tutustutaan iltapäivätoimintaan. Vanhemmat kutsutaan viettämään lapsen kanssa mukavaa iltapäivää leikkien, tehtävärataa ratkoen ja toimintaan tutustuen.

Karhupuisto on osoitteessa Poikluomantie 25 ja Kuusiston leikkipuisto osoitteessa Pallotie 6.


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

SPM

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut
Muualla