KSM tammi2018

Poliisi varoittaa: Liikkeellä tuntematonta, hengenvaarallista huumetta

LOUNAIS-SUOMI. Lounais-Suomen poliisi varoittaa liikkeellä olevasta, välittömän hengenvaaran aiheuttavasta, tuntemattomasta huumeesta. Aine on tiettävästi valkoista ja jauhemaista. Se aiheuttaa pahoinvointia, hikoilua, sekavuutta ja uneliaisuutta. Oireet johtuvat aineen aiheuttamasta poikkeavan voimakkaasta ja pitkäkestoisesta verensokerin laskusta. Oireet vaativat välitöntä sairaalahoitoa.
Huumeen käyttäjille aineen on kerrottu olevan amfetamiinia, mutta jauheen todellisesta sisällöstä ei ole tietoa.

Kyseistä ainetta on käytetty viikonloppuna Raumalla. Terveydenhuoltoviranomaiset tiedottivat poliisia tapauksista. Hoitamattomina tapaukset olisivat johtaneet todennäköisesti henkilöiden kuolemaan.

Poliisi epäilee, että ainetta on yhä liikkeellä.


Sää

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

SPM

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Hämeen laaturemontti -12.8.18

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut