KSM tammi2018

Hesburgerin kalanviljelylaitos Rauvolaan?

Kaarina-lehden korviin kulkeutui huhu, että Hesburger aikoo perustaa Rauvolaan kalankasvattamon. Voiko tieto pitää paikkansa?

Kyllä pitää, osittain. Hesburgerin perustaja Heikki Salmela paljastaa, että ympäristöteknologiaan ja jätevesien puhdistukseen keskittyneellä Clewer Oy:llä on melkoisia suunnitelmia Rauvolan vanhasta jätevedenpuhdistamosta.

Clewerin omistaa Hesburgerin omistajat eli Salmelan perhe, ja se on Salmela-yhtiöiden tytäryhtiö.

Mikäli kaikki sujuu Salmelan toiveiden mukaan, noin vuoden kuluttua Rauvolaan ryhdytään rakentamaan ekologista kalankasvatuslaitosta, koulutuskeskusta sekä kasvihuonepuutarhaa. Rauvolan vanhat jätevedenpuhdistusaltaat steriloidaan ja pinnoitetaan, muut rakennukset aiotaan purkaa, ja paikalle nousisi parintuhannen neliön verran uusia tiloja. Toistaiseksi matkassa on monta mutkaa. Lue lisää 10.1.2018 lehdestä

 


Sää

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

Tutustu ja ihastu

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

Hämeen laaturemontti -12.8.18

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut