KSM tammi2018

Uskallatko elintarvikeyrittäjäksi?

Mikäli ajatuksissasi on käynyt, että voisit perustaa ruoka-alan yrityksen, kannattaa höristää korvia. Kavalton tilalla Piikkiössä on 16.1. illalla maksuton tilaisuus elintarvikeyrittäjän ensiaskeleista.

Tilaisuudessa esitellään alkavien yrittäjien tukimahdollisuuksia, kauppiaiden ja ravintoloiden toiveita sekä uusia jakelukanavia. Esimerkkiyrityksinä esittäytyvät Egget Pastaamo ja Paulan puutarha. Tilaisuuden järjestää Yhteisillä eväillä lähiruoka kasvuun Varsinais-Suomessa -hanke.

Ilmoittautumisaikaa on 8.1. saakka. Ilmoittautua voi täältä.


Sää

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

SPM

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

Hämeen laaturemontti -12.8.18

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut