KSM tammi2018

Vintage Edges hopealle Lappeenrannassa

Aikuisten sarjassa kilpaileva Vintage Edges sijoittui toiseksi pisteillä 72,20 ja sai haluamansa loppukilpailupaikan Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 3. kilpailuun.

Joukkue lähti tavoittelemaan loppukilpailupaikkaa. Valmentaja Johanna Vienon mukaan Vintage Edges luisteli lauantaina kauden parhaan suorituksensa hyvällä fiiliksellä ja tämä riitti lohkossa hopeaan ja loppukilpailupaikkaan.

Joukkueen kapteeni Camilla Strandell-Laine summaa suoritusta hyvävauhtiseksi ja siistiksi suoritukseksi. ”Saimme paljon positiivista palautetta muilta joukkueilta ohjelmasta ja teemasta. Odotuksemme ylittyivät, toinen sija oli hyvä saavutus kovatasoisessa kisassa.” Kauden kilpailuohjelman teema on Aikuisbalettitunnilla.

Muodostelmaluistelun kansallisten sarjojen 1. lohkon 2. valintakilpailu järjestettiin 20.1.2018 Lappeenrannassa Kisapuiston hallissa. Kilpailun järjesti Saimaan Muodostelmaluistelijat ry.

Aikuisbalettitunnilla Plié, chassé, allez! @TeroWesterPhotography
#terowesterphotography


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

SPM

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut
Muualla