KSM tammi2018

Dream Edges vapaaohjelmakilpailun kolmas Rouenissa

Dream Edges otti vakuuttavasti vapaaohjelmakilpailun kolmannen sijan French Cupin juniorisarjassa pisteillä 98,32. Kauden parhaat kokonaispisteet 155,28 toivat kaarinalaisille neljännen sijan kansainvälisesti kovatasoisessa kilpailussa. ”Kokemus oli hieno ja kisan päätavoite: onnistuneet suoritukset täyttyi. Saimme nimeä ja mainetta tasokkaana joukkueena ja paljon itseluottamusta kauden vikoihin koitoksiin.” Toteaa joukkueen vastuuvalmentaja Siiri Eskelinen.

Sarjan voiton vei Venäjän Team Junost, toiseksi luisteli Skyliners ja kolmanneksi Lexettes, molemmat Yhdysvalloista. Toinen suomalaisjoukkue Reflections (ETK) sijoittui kuudenneksi. Tulokset

French Cup kisattiin Ranskan Rouenissa 2.-3.2.2018. Alkavalla viikolla maajoukkuehaastaja Dream Edges valmistautuu 10.–11.2.2018 käytävään SM-junioreiden 3. valintakilpailuun, jonka voittaja edustaa Suomea muodostelmaluistelun junioreiden MM-kilpailussa. Suomen toinen arvokisaedustaja on 12.2.2018 parasta Season`s Best arvoa pitävä joukkue.


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

Tutustu ja ihastu

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut
Muualla