KSM tammi2018

Etkö enää näe Kaarina-lehden päivityksiä Facebookista?

Facebook muutti viime viikolla algoritmejaan ja palvelin alkoi suosia voimakkaasti yksityishenkilöiden päivityksiä ja hylkiä ammattimaisia sisällöntuottajia. Jatkossa Kaarina-lehden, Turun Sanomien ja muiden medioiden päivitykset näkyvät Facebookin seinälläsi vain harvoin ja poikkeustapauksissa.

Esimerkiksi Kaarina-lehden tavoittamien Facebookin käyttäjien määrä romahti yhdessä yössä kymmenesosaan aiemmasta.

Mikäli haluat edelleen seurata verkossa paikallisia asioita, kuulla polttavimmista kysymyksistä ensimmäisten joukossa ja osallistua keskusteluun niistä, valittavana on kolme vaihtoehtoa.
1. Voit siirtyä seuraamaan verkkouutisia suoraan www-sivustoilta, kuten kaarina-lehti.fi-sivustolta. Jo tällä hetkellä suurin osa Kaarina-lehden nettiuutisten lukijoista tulee sivuille suoraan, ilman sosiaalisen median välikättä. Kommentointi ja keskustelu sivustolla on kuitenkin huomattavasti hitaampaa kuin sosiaalisessa mediassa.
2. Voit siirtyä käyttämään muita sosiaalisia medioita, kuten Twitteriä. Jatkossa Kaarina-lehti päivittää samat uutiset sekä Facebookiin että Twitteriin.
3. Facebookissa saat lehden päivitykset näkymään uutisvirrassasi, mikäli menet lehden omille Facebook-sivuille ja klikkaat Seuraa-kohtaa sekä valitset vaihtoehdon ”Katso ensin”. Lisäksi päivitykset näkyvät varmemmin, jos kommentoit ja jaat lehden päivityksiä aktiivisesti. Pelkkä tykkääminen ei enää riitä. Toisaalta käytännön kokemus on osoittanut, että nämäkään toimenpiteet eivät todennäköisesti riitä.

 


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

Tutustu ja ihastu

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut
Muualla