KSM tammi2018

Kehu tai moiti lyhyesti nimimerkillä! Kaarina-lehteen tulee tekstaripalsta

Haluatko antaa risuja töppäilyistä tai ruusuja hienosta palvelusta? Kaarina-lehden mielipidesivulle perustetaan Tyrskähdykset-tekstaripalsta, jossa voit kommentoida maailmanmenoa lyhyesti ja nimimerkillä.

Lähetä kommenttisi tekstiviestinä numeroon 050 353 4200. Laita mukaan myös nimimerkki sekä oikea nimesi. Ilman oikeaa nimeä tulleita Tyrskähdyksiä ei julkaista, mutta nimesi jää vain toimituksen tietoon.

Ota Tyrskähdysten numero talteen puhelimeen, niin pääset lähettämään ajatuksesi lehdelle heti, kun kehumisen tai moittimisen arvoisia asioita tulee vastaan.

Tyrskähdyksiin ei voi lähettää kuvia tai muita multimediatiedostoja. Niitä voi lähettää toimituksen sähköpostiin: toimitus(at)kaarina-lehti.fi.


One Response to Kehu tai moiti lyhyesti nimimerkillä! Kaarina-lehteen tulee tekstaripalsta

  • Olin hiihtämässä Kaarinassa pellolla, johon joku on viitsinyt tehdä ladun. Jonkin aikaa hiihdettyäni näin henkilön taluttavan polkupyörää ladulla. Pelto on iso, mutta oli pakko kuitenkin pilata latu.

Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

Tutustu ja ihastu

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut
Muualla