KSM tammi2018

Meyer Turulle uusi risteilijätilaus

Mein Schiff 1 Turun telakalla.

Saksalainen TUI Cruises -varustamo tilaa uuden Mein Schiff -risteilijän Meyer Turun telakalta. Laivan nimeksi tulee Mein Schiff 7.

Saksalaislehti Frankfurter Allgemeinen Zeitungin mukaan tilauksen arvo on 500 miljoonaa euroa. Meyer Turun mukaan sopimus on rahoituksen osalta edelleen avoin, ja sen rahoituksesta neuvotellaan pankkien ja Finnveran kanssa.

Uusi alus valmistuu vuonna 2023.

Laiva on jatkoa TUI:n Mein Schiff –alusten sarjaan. Turun telakalla on rakennettu Mein Schiff 3, 4, 5 ja 6 sekä viime syksynä vesillelaskettu, uudistetun alussarjan Mein Schiff 1.

Rakentaminen tuo lisää työtä niin Turun telakalle kuin koko suomalaiseen meriklusteriin, sanoo Meyer Turun toimitusjohtaja Jan Meyer yhtiön tiedotteessa.
– Tähän valmistaudumme rekrytoinneillamme ja investoinneillamme, Meyer sanoo.

 

 


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

Tutustu ja ihastu

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut
Muualla