KSM tammi2018

Tuhannet seuraavat Anitan ja tyyppien edesottamuksia netissä

Kuvassa poseeraavat kaarinalaiset some-julkkikset Anita ja tyypit. Koirakaveruksista yksi pitää lumesta, yksi inhoaa kylmää ja yksi kammoaa liikuntaa.

Kaarinalainen Kati Halminen on ladannut uuden kuvan Facebookiin viimeksi haastattelupäivän aamuna. Otoksessa koirat Manse ja Anita istuvat eteisessä vieretysten. Oheen Halminen on kirjoittanut aamun tapahtumista tarinan, jossa kummastelee koirien kykyä ymmärtää puhetta. Murret olivat saaneet muutamia makupaloja, ja myöhemmin Halminen oli huomauttanut Manselle, että tältä jäi yksi raksu syömättä. Saman tien Anitakin oli singahtanut paikalle toisesta huoneesta kuin Usain Bolt.

Anita ja tyypit -nimisellä Facebook-sivulla seurataan kolmen koiran arkea sopivasti dramatisoituna. Välillä elämää raportoidaan nelijalkaisten, välillä omistajien näkövinkkelistä. Hupsun koirakolmikon touhuista kertyy materiaalia varastoonkin. Pilke silmäkulmassa laadituissa teksteissä on elävää kieltä ja tahallisia, hellyttäviä kirjoitusvirheitä. Lue lisää 14.2.2018 lehdestä

 


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

SPM

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut
Muualla