KSM tammi2018

Voitto toi MM-kisapaikan Zagrebiin

Dream Edges luisteli Muodostelmaluistelun SM-junioreiden 3. valintakilpailun voittoon Vantaalla. Lauantain lyhytohjelmakilpailun jälkeen joukkue lähti vapaaohjelmakisaan ensimmäiseltä sijalta hienoisen piste-eron turvin. Lähtöasetelma toiseen kilpailupäivään oli kutkuttava. Koko kauden vahvaa osaamista osoittanut joukkue keräsi vapaaohjelmallaan huikeat 108.63 pistettä, eikä jättänyt epäselväksi kuka on kovatasoisen kokonaiskilpailun paras. Voitto lohkesi kauden parhailla pisteillä 170,48. Tulokset

Voitto konkretisoi joukkueen haaveen. Suomen Taitoluisteluliiton MM-valintakriteerien mukaan Dream Edges edustaa Suomea FIN1. joukkueena junioreiden MM-kilpailuissa Zagrebissa 16.-17.3.2018.

Joukkueen kasvutarina on uskomaton. Vuonna 2014 joukkue osallistui ensimmäistä kertaa junioreiden kansainvälisiin kilpailuihin ja nyt neljä vuotta myöhemmin määrätietoiseen harjoitteluun sitoutuneet luistelijat edustavat Suomea junioreiden MM-kisoissa.

Historialliseksi tilanteen tekee se, että kaarinalainen Dream Edges on ensimmäinen pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleva joukkue, joka edustaa Suomea arvokisoissa. Joukkuetta valmentaa Siiri Eskelinen, Sini Lagercrantz ja Anne Niemi.

Suomella on kaksi edustuspaikkaa junioreiden MM-kisoissa. Toisena joukkueena kilpailuun lähtee Season Best tilaston pisteillä Team Fintastic (HTK). Suomen Taitoluisteluliiton hallitus vahvistaa ja nimeää junioreiden MM-kilpailujen edustajat kokouksessaan tulevana tiistaina.

Onnistuuko pako mielisairaalasta? Kuva: Tero Wester

 


One Response to Voitto toi MM-kisapaikan Zagrebiin

  • Lämpimät onnittelut Dream Edgesille vankasta ja huikeasta kaudesta ja paljon tsemppiä kauden viimeisiin kisoihin! Artikkelissa tosin on yksi pieni virhe, sillä joensuulainen Les Miracles osallistui junnujen MM-kisoihin vuonna 2007.

Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

SPM

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut
Muualla