KSM tammi2018

Dream Edges SM-kilpailun paras

Dream Edges otti SM-kilpailun voiton vakuuttavasti ja osoitti olevansa tällä kaudella suomalaisen muodostelmaluistelun ykkönen. Joukkue lähti kilpailuun ennakkosuosikkina. Lauantaina Dreamit ylsivät lyhytohjelmassaan kauden parhaimpaan suoritukseensa. Joukkue viimeisteli menestyksekkään voittokulkunsa ennakkoluulottomalla ja rajoja rikkovalla vapaaohjelmalla Pako mielisairaalasta, joka toi juniorijoukkueiden ainoan yli sadan pisteen saldon 105,24.

Voitto on merkittävä: nuori ja nopean nousun huipulle tehnyt joukkue rikkoi voittokaavaa riistämällä Suomen mestaruuden pääkaupunkiseudun ulkopuolelle ensimmäistä kertaa kymmeneen vuoteen. Muodostelmaluistelun ensimmäiset viralliset SM-kisat luisteltiin 27 vuotta sitten Typhoon – hallissa Turussa. Kaudella 1990–91 SM-arvo oli vain juniorisarjassa ja voiton vei tuolloin HTK. Nyt 27 vuotta myöhemmin Dream Edges teki muodostelmaluistelun alueellista historiaa tuomalla kullan ja Jääaikamaljan ensimmäistä kertaa Lounais-Suomeen ja Kaarinaan.

Joukkueen kapteeni Saarastiina Nurmela ja Jääaikamalja hyvän jengin kanssa. Joukkuetta valmentaa Siiri Eskelinen (kesk.), Sini Lagercrantzin (oik.) ja Anne Niemi (vas.)

Vahvasti yhteen hitsautunut ja menestyksenhaluinen joukkue on saavuttanut korkealle asettamansa tavoitteet yli odotusten. Pronssia puolustanut joukkue lähti tavoittelemaan SM-mitalia, mutta ennen kaikkea MM-paikkaa. Nyt kilpailukausi on saanut ansaitun jatkonsa, kun tuoreet Suomen mestarit valmistautuvat junioreiden MM-kilpailuihin, jotka pidetään Zagrebissa 16.–17.3. 2018. Dream Edges edustaa Suomea arvokisoissa yhdessä Team Fintasticin kanssa.

 

 

 

”Pikkusiskot” Kaarin Diamond Edges osoitti myös osaamista luistelemalla noviisisarjan neljänneksi heti kirkkaimman kärjen tuntumaan. Naantalin VG-62:n Sun City Swing oli juniorisarjassa yhdeksäs ja saman seuran Sun City Synchro noviisisarjassa sijalla 11. Tulokset

 


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

SPM

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut
Muualla