KSM tammi2018

EkoKaarinan lakkauttaminen varmistui

Kaarinan Työttömät ry:n ja yhdistyksen pyörittämän EkoKaarina-kierrätyskeskuksen kohtalot sinetöitiin maanantaina. Kaupunginhallitus ei myöntänyt Kaarinan Työttömille avustusta toiminnan jatkamiseen.
Asiakaskirpputoripaikat on sanottu irti, eikä uutta tavaraa oteta enää vastaan.

 

– Ympäristön kannalta parasta on saada tavaraa myytyä mahdollisimman paljon eteenpäin. Tulossa on reipas alennusmyynti, ja olemme pitäneet myymälää sunnuntaisinkin auki, kertoo projektikoordinaattori ja yhdistyksen hallituksen sihteeri Juha Palin.

Palinin mielestä toiminnan loppuminen on sääli, sillä yhdistyksessä on viime aikoina vallinnut hyvä henki. Toiminnan jatkaminen olisi vaatinut tietyt vaatimukset täyttävän työntekijän. Henkilöstöasioista neuvoteltiin hyvässä yhteistyössä kaupungin kanssa, mutta yhdistys ei kyennyt ilman avustusta palkkaamaan kriteerien mukaista henkilöä riveihinsä.

EkoKaarina on ottanut ilmaiseksi vastaan elektroniikka- ja metalliromua sekä ongelmajätettä. Maanantain kokouksessaan kaupunginhallitus päätti teettää maaliskuun aikana selvityksen, voisiko kierrätyskeskuksen toimintaa jatkaa ja mitkä olisivat vaihtoehdot kierrätyksen järjestämisen osalta.

 

Oikaisu: EkoKaarina auki vielä pari kuukautta

Yhdistyksen intressinä on pitää kierrätysmyymälää auki mahdollisimman pitkään. Toisin kuin Kaarina-lehti uutisoi 28.2.2018, myymälä on auki vielä ainakin kuukauden tai pari.


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

Tutustu ja ihastu

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut