KSM tammi2018

Hovirinnan rantaravintolan ja -saunan piirustukset valmistuivat

Kuva: Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners Oy

Tekninen lautakunta arvioi eilen tiistaina 20.3. Hovirinnan rannan sauna- ja ravintolarakennuksen tuoreimpia piirustuksia. Arvio hankkeen kokonaiskustannuksista on tällä hetkellä 1,4 miljoonaa euroa.
Rakennus koostuu 40-paikkaisesta ravintolasta keittiöineen, saunasta ja pukuhuoneista.

Teknisen lautakunnan puheenjohtaja Mari Saario (vihr) valottaa, että piirustusten lähtökohtana oli parantaa Kaarinan ykkösrannan palveluita ja tarjota toimitilat yrittäjälle. Rakennuksessa olisi pukutilat rannan käyttäjille, ja yrittäjällä olisi mahdollisuus myydä rannan asiakkaille ruokaa ja virvokkeita. Toisaalta rakennusta ja tilaussaunaa voisi vuokrata yksityistilaisuuksiin. Toiminta voisi olla ympärivuotistakin.

– Täytyy muistaa, että piirustus määrittelee puitteet muttei voi tarkemmin määrätä pillimehun myyntiä rannalle. Lopullisia palveluita ei voi tietää ennen keskusteluja tulevan yrittäjän kanssa, Saario huomauttaa.

Piirustuksissa pyrittiin huomioimaan lautakunnan aiemmat parannusehdotukset. Tekninen johtaja Jyrki Lappi kuvailee aiempiin versioihin tehtyjen muutosten olevan vähäisiä. Ravintolan kabinettitilasta puhkaistiin uutena kulkuyhteydet saunaan ja keittiöön. Ratkaisu sujuvoittaa huoltotoimia.

Lautakunnassa on keskusteltu mahdollisesta ulosmyyntipisteestä, josta voisi tarjoilla virvokkeita suoraan ulos. Sellaista ei näillä näkymin ole tulossa.


Sää

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

SPM

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

Hämeen laaturemontti -12.8.18

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut