KSM tammi2018

Ilmoittautuminen Tuorlan tiedekeskuksen lastenleireille alkaa keskiviikkona

Ilmoittautuminen Turun yliopiston järjestämille Lasten yliopiston kesän leireille käynnistyy 7.3. kello 12. Leirit pidetään ensimmäistä kertaa Tuorlassa uudessa tiedekeskuksessa. Teemoina ovat fysiikka ja tähtitiede, robotiikka sekä luonnontiede ja historia.

Fysiikan ja tähtitieteen päiväleirillä tutustutaan fysikaalisiin ilmiöihin, joiden avulla rakennetaan liikkuvia laitteita. Jokainen leiriläinen valmistaa oman raketin ja pääsee tekemään nestetypin avulla jäätelöä. Yhdessä tutustutaan laboratorioon ja vieraillaan planetaariossa.
Rakenna robotti! -leirillä tutustutaan robotin toimintoihin ja ohjelmoidaan oma robotti, joka suorittaa leirin viimeisenä päivänä haasteellisen tehtäväradan. Leirillä päästään myös tutustumaan suurien teollisuusrobottien toimintaan.

Tuorlan luonnontieteiden ja historian leirillä tutustutaan Tuorlan lähialueeseen historian, maantiedon ja biologian avulla. Leirillä kokeillaan arkeologin työtä, tutkitaan vettä ja pyydystetään hyönteisiä tutkittavaksi. 11.–15.6. pidettävä leirin työkielenä on suomen lisäksi englanti.
Kaikkia leirejä on sekä kesäkuussa että heinä-elokuun taitteessa. 8–10-vuotiaille järjestetään kolmipäiväisiä, 10–13-vuotiaille viisipäiväisiä tiedeleirejä. Leiripäivien kesto on 9–16.

Lisää tietoa ja ilmoittautuminen nettiosoitteessa täällä.
Osallistujat valitaan leireille arpomalla kaikista ilmoittautuneista. Ilmoittautuminen on auki 31.3. klo 24 asti.
Leirit ovat maksullisia.


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

Tutustu ja ihastu

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut