KSM tammi2018

Kuu kakasta kesään

Varma kevään merkki on se, että lehden sivut täyttyvät koirankakkakeskustelusta. Toimituksen vessahuumorin rajoja koetellaan, kun sähköposti tulvii pissa- ja kakkakuvia – ja sivumennen sanoen, ne rajat ovat yleensä melko pitkällä.

Pahimus on vuosien varrella oppinut, että huolimatta siitä, kuinka vimmaisesti asiasta kirjoitellaan, kakan määrä on vakio. Siksi on aika siirtyä tehokkaampiin keinoihin yhteisymmärryksen lisäämiseksi. Pahimus haastaa koiranomistajat kulkemaan kaksivuotiaan taaperon kanssa kakkaesteradan läpi. Koiranomistajan tehtäviin kuuluu estää taaperoa maistamasta ja koskemasta kakkaan tai ryömimästä sen yli. Radan loppuhaaste on taaperon putsaaminen.

Kakasta nillittäjät eivät pääse sen helpommalla. Heidän tehtävänään on ulkoiluttaa koiraa asioilla ja sen jälkeen arpoa täplikkään hangen vieressä, että mikä kasoista mahtaa olla sen oman koiran jäljiltä. Luonnetta testaa se, kuinka pitkään ulkoiluttaja viitsii kanniskella lämmintä muovipussia kädessä tai taskussa roskakoria etsien. Lisäpisteitä saa, jos koiralla on vatsa sekaisin.

Väyryselle vaan vinkiksi, että seuraava puolueyritelmä kannattaa nimetä koirankakkapuolueeksi, niin johan alkaa ääniä sadella.


One Response to Kuu kakasta kesään

  • Terveisiä Aarolta ja Vililtä!

    Asumme nykyään Myllykoskella ja meillekin on jo rakenteilla koirapuisto. Kaarinan koirapuisto taitaa olla laadukkaimpia koko valtakunnassa. Kiitos päättäjille! Täällä osataan muuten siivota jätöksemme vaikka landella ollaankin eli vähemmän täällä näkyy koiran kakkaa teiden varsilla kuin Kaarinassa.

    Terveisiä kaikille tutuille
    toivottavat Aaro, Vili & Antero

Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

Tutustu ja ihastu

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut