KSM tammi2018

Mökki paloi Harvaluodossa

Tiistaina 13.3. tuli tuhosi käyttökelvottomaksi 20-neliöisen pienen kesämökin Harvaluodossa, Uudentalontiellä. Pelastusyksikön saapuessa paikalle kymmenen aikaan aamupäivällä mökki oli jo täyden palon vaiheessa. Syttymissyy ei vielä ole tiedossa. Mökissä oli sähköt päällä, mikä saattaa olla yksi selitys.


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

SPM

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut