KSM tammi2018

Piikkiön nuorisotilasta päätetään maanantaina

Kaarinan kaupunginhallitus linjaa maanantaina, siirretäänkö Piikkiön nuorisotila Pontelasta Piikkiön kirjaston yläkertaan vai ei ja millä aikataululla.

Näillä näkymin vastustusta nuorison siirtymiselle ei ole odotettavissa. Sen sijaan keskustelua käydään aikataulusta ja siitä, miten tarkkaan muuton vaikutukset tulee selvittää.

Kaupungin virkamiesjohto ei lämmennyt vapaa-ajan lautakunnan ehdotukselle, että päätökset tehtäisiin vauhdilla, kuluvalle vuodelle myönnettäisiin 50 000 euron lisämääräraha, tila vuokrattaisiin ja nuoriso kärräisi tavaransa jo tämän vuoden puolella kirjaston yläkertaan. Sen sijaan kaupunginhallitukselle esitettävänä pohjaehdotuksena on, että asia selvitetään perin pohjin ja lopulliset päätökset tehdään vasta loppuvuodesta, vuoden 2019 talousarviokäsittelyn yhteydessä.

Selvitettävänä on, kannattaako kirjaston yläkerta vuokrata vai ostaa. Laskelmien mukaan ostaminen tulisi kaupungille kannattavaksi 10 vuodessa. Lisäksi on hahmoteltava Pontelan kiinteistön tulevan käytön eri vaihtoehdot sekä pyydettävä nuorisovaltuustoa ja vanhus- ja veteraanineuvostoa antamaan lausuntoa sekä kartoittamaan Piikkiön nuorten ja eläkeläisjärjestöjen näkemyksiä muutoksesta. Myös Piikkiön aluetyöryhmää pitäisi kuulla.


Sää

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

Tutustu ja ihastu

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

Hämeen laaturemontti -12.8.18

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut