KSM tammi2018

Psst, voitsä hakee?

Piikkiön omatoimikirjastosta tuli K-18. Syynä oli saatu palaute, jossa asiakkaat ilmaisivat huolensa nuorisolaisten vapaasta oleilusta kirjastossa etenkin viikonloppuisin. Nuorten toivotaan hakeutuvan terveellisempien harrastusten pariin bussikatoksiin, koulujen pihoille ja mopojen selkiin.

Palveluaikojen ulkopuolella kirjastoon pääsee sisälle vain 18 vuotta täyttäneiden kirjastokorteilla. Odotettavissa siis on kirjaston ovien liepeillä väijyviä alaikäisiä, jotka anovat ohikulkevia täysi-ikäisiä hakemaan heille viikonlopuksi kivaa tekemistä. Pahimus ei ainakaan salakuljeta yhtään kirjaa ilman hakupalkkaa!

Kuka muuten valvoo palveluaikoina, mitä kirjastoissa luetaan tai lainataan? Hyllythän pursuavat rikoksia, rangaistuksia ja Sodoman päiviä. Puolet klassikoista pitäisi siirtää salaiseen takahuoneeseen, jonne pääsee vain papereita vilauttamalla.


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

SPM

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut