KSM tammi2018

Tiedepäiväkodissa ensi viikolla avoimet ovet

Tiedepainotteinen päiväkoti pitää 14.3. keskiviikkona tupaantuliaiset ja avoimet ovet.
Pilke-ketjuun kuuluvassa, Kipinä-nimisessä yksityisessä päiväkodissa on 96 hoitopaikkaa 0-5-vuotiaille lapsille.
– Päiväkodissa keskitytään lasten kiinnostuksesta nousseiden ilmiöiden tutkimiseen ja ihmettelyyn yhdessä lasten kanssa. Tämä voi olla vaikkapa veden olomuotojen tai avaruuden tutkimista, sateenkaaren ihmettelyä tai kolmiulotteisten kappaleiden rakentelua. Ilmiöiden tutkiminen on lapsille leikkiä, jossa opitaan ja koetaan onnistumisen elämyksiä, kuvailee päiväkodin johtaja Susanna Nopanen.
Kipinä aloitti Kaarinassa tammikuussa. Päiväkoti löytyy osoitteesta Nurminiitynkatu 1, Piispanristi. Avoimet ovet kello 16–17.30. Lisätietoja päiväkodista täältä.

 


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

Tutustu ja ihastu

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut