KSM tammi2018

Hovirinnassa punaisia päin kannabista veressä

Perjantai-illalla (20.4. kello 20.25) poliisipartio pysäytti Kaarinassa henkilöauton, joka ajoi päin punaisia liikennevaloja Pyhän Katariinan tien ja Hovirinnantien risteyksessä. Vuonna 1999 syntyneen miehen puhalluskoe oli 0 promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen kannabiksen osalta.
Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä liikennerikkomuksesta.

 


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

SPM

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut
Muualla