KSM tammi2018

Törkeitä rattijuopumuksia Piikkiössä ja Kaarinassa

Moottoripyöräpoliisi pysäytti perjantaina iltapäivällä (25.5.) kello 15.50 Piikkiössä Lukkarintiellä henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi alkometriin 1,79 promillea. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Toinen rattijuoppo jäi Kaarinassa kiinni perjantain ja lauantain välisenä yönä. Henkilöauto törmäsi 26.5. kello 3 yöllä Paraistentiellä liikenteenjakajaan ja valotolppaan. Poliisipartio tapasi lähistöltä hetken päästä miehen, jonka epäillään olleen auton kuljettaja, ja mies puhalsi alkometriin 1,67 promillea. Mies vietiin Tyksiin verikokeisiin, jossa hän vastusteli verikokeen ottamista ja poliisi joutui laittamaan hänelle käsiraudat toimenpiteen ajaksi. Henkilöauto oli katsastamattomuuden vuoksi käyttökiellossa. Asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena, liikenneturvallisuuden vaarantamisena, ajoneuvorikkomuksena ja haitantekona virkamiehelle.


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

Tutustu ja ihastu

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut
Muualla