KSM tammi2018

Terveyskeskuksen kanttiinissa aloitti uusi yrittäjä

Huhtikuun lopulta asti suljettuna ollut Kaarinan terveyskeskuksen kanttiini avasi ovensa jälleen viime viikolla.

Kanttiinin yrittäjäksi kesäkuussa ryhtyneellä Krista Kylanderilla on selvä visio, miten kanttiini palvelee jatkossa entistä laajempaa asiakaskuntaa. Idealistalla on muun muassa etukäteen tilattavat noudettavat annospakkaukset, ruokaisampi tuotevalikoima, viikonloppuisin vuodeosastolla kiertävä myyntikärry ja lasten leikkinurkkaus.

Kanttiini on avoinna toistaiseksi arkisin kello 8–15, mutta Kylanderin mukaan arkiaukioloihin tulee mahdollisesti tunnin pidennys myöhemmässä vaiheessa. Samoin tarkoituksena on pitää kanttiinia auki myös viikonloppuisin.


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

SPM

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut