KSM tammi2018

34-vuotias mies hukkui Hovirinnan uimarannalla

Hälytyskeskukseen soitettiin tänään torstaina kello 15.40 aikaan hätäpuhelu: kolmen hengen seurue oli lähtenyt uimaan Hovirinnan rannalta Kuusistoon mutta vain kaksi oli päässyt perille. Vuonna 1984 syntynyt mies oli jossain kohtaa matkaa vaipunut pinnan alle.

Meripelastusjohtaja Anssi Somppi Meripelastuskeskuksesta kertoo, että pelastuslaitoksen sukeltajat löysivät miehen 20 minuutin kuluttua hälytyksestä, mutta häntä ei saatu enää elvytettyä. Rannalle Kuusiston puolelle tuli pelastuslaitokselta sukellusyksikkö, jolla on oma vene, ambulansseja, lääkärihelikopteri sekä meripelastuskopteri, joka teki pintaetsintää ilmasta käsin. Lisäksi merivartiostosta lähti kaksi vesiyksikköä paikalle, mutta he kääntyivät matkallaan takaisin uhrin löydyttyä.


One Response to 34-vuotias mies hukkui Hovirinnan uimarannalla

  • Nyt kyllä puhuutaan mitä sattuu . Olin kyllä paikalla omalla veneellä . Näin ensimmäisenä tilanteen ja saatiin 2. Muuta ensin pois vedestä ja 3 ehtisi vajoamaan vedestä. Jouduttiin kaikenlisäksi tuomaan sukeltajan vastarinnasta minun veneellä sekä ambulanssi ihmiset. Minulla on tilanteesta moniakin videoiita. Luojalle kiitos että satiin kaksi pelastettua . Useiden minuuttien jälkeen tuli helikopterit ja sukeltajat jotka pyysivät kuljetus välinettä, jotta voisivat tulla vastarintaan kun hukkuneen puolella laiturin portti oli kiinni. Lisää tietoa saatte jos otatte yhteyttä vaikka Faceboogin kautta.
    Lisäksi minulla on videoiita uhrista. Toivottavasti saan jotenkin yhteyttä hänen omaisiin.
    Muhis AziZi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

Tutustu ja ihastu

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut