KSM tammi2018

Kaarinaan useita sähkötyömaita – vaikuttavat liikenteeseen

Kesän ja syksyn aikana Caruna rakentaa Kaarinassa kaupungin ja teleoperaattoreiden kanssa aiempaa toimivampaa sähköinfrastruktuuria. Yhteisiin kaivantoihin sijoitetaan sähkö-, valokuitu- ja katuvaloverkkoa.
Rakennustyöt on aloitettu vaiheittain kesän aikana Voivalassa, Kuhilaspellossa, Puistotiellä, Furubergissa, Rauhanlinnassa ja Pontelassa. Valmista on tämän vuoden lopulla.
Pienjänniteverkkoa (o,4 kilovolttia) siirretään yhteensä noin kuusi kilometriä maan alle, teollisuuden tarvitsemaa keskijänniteverkkoa (20 kilovolttia) vajaat kaksi kilometriä.
Työt voivat paikoin aiheuttaa alueella tilapäisiä liikennejärjestelyjä, kun urakoijan kaivinkoneet ja muu rakentamiseen tarvittava ajoneuvokalusto liikkuvat työmaan lähistöllä.

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

Tutustu ja ihastu

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut
Muualla