KSM tammi2018

Kaarinan Krossiin kaavaillaan lisää yritystoimitilaa

Kaarinan kaupunki on kaavoittamassa Krossiin lisää toimitilaa yrityksille. Tonttitila sijoittuisi Laasmäenkadun ja Autoilijankadun eteläpuolelle, Nummenniityn alueelle.

Lisäksi yritystonttitilaa kaavoitetaan Laasmäenkadun ja Autoilijankadun pohjoispuolelle, muun muassa Lidlin, Jyskin ja Hong Kongin liiketilojen taakse Kaarinantieltä päin katsottuna.

Tällä hetkellä alueella sijaitsee niin asuintaloja, liiketiloja kuin virkistysaluetta, mutta alustavasti tontit on jaettu yksinomaan yritysalueeksi.
Kaavasta on laadittu ensimmäinen versio. Kaupunkikehityslautakunta on asettanut kaavaluonnoksen nähtäville.


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

Tutustu ja ihastu

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut
Muualla