KSM tammi2018

Oikaisu: kaapeli katkesikin kaupungin työmaalta

Tiedot torstain sähkökatkoksesta Kaarinan keskustassa ovat tarkentuneet. Vanhan pääkirjastorakenuksen omistavan Reale Projektit Oy:n saamien tietojen mukaan kaapeli ei katkennutkaan kirjastorakennuksen varsinaisella purkutyömaalla vaan sen välittömässä läheisyydessä, jossa tehtiin Kaarinan kaupungin tilaamia ylikulkusillan ja istutusaltaiden purkutöitä.

Katkennut kaapeli löytyi puoli kuuden aikaan illalla ja vika saatiin korjattua.


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

SPM

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut
Muualla