KSM tammi2018

Vanhan pääkirjaston purkutöissä osuttiin kaapeliin – sähköt yhä poissa keskustassa

 Osa Kaarinan keskustan liikerakennuksista on ollut ilman sähköjä tänään torstaina kello 12.35:stä saakka. Sähköjä ei ole vielä saatu palautettua.

– Kaarinan vanhan pääkirjaston purkutyömaalla purkukone kaivoi vahingossa maakaapelin poikki, taustoittaa Carunan viestinnän asiantuntija Heidi Jalonen.

– Vikaa ei ole saatu korjattua, sillä kaapelipäät ovat hukassa. Niitä etsitään kuumeisesti nyt hiekan ja purkujätteen seasta. Toivomme, että viimeistään yön aikana asentajat saavat vian korjattua.

Vanhan pääkirjastorakennuksen omistaa Reale Projektit oy. Yrityksen toimitusjohtaja Ilkka Utriainen on ihmeissään vahingosta, sillä purkutyömaan alueella ei pitäisi kulkea sähköä.

– Toisaalta lähikiinteistöihin kulkee kyllä jatkuvasti sähköt, muistuttaa Jalonen Carunasta.

– Meiltä ei myöskään ole tilattu tätä purkutyömaata varten kaapelinäyttöä, jolloin kävisimme näyttämässä, missä lähialueen kaapelit kulkevat. Se näyttö olisi hyvä tilata aina purkutöissä.

Sähkökatkon piirissä on Carunan tietojen mukaan 21 sähkönkäyttöpaikkaa. Niihin kuuluu myös Kaarina-lehden toimitus.


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

SPM

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

Pahimus

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut
Muualla