KSM tammi2018

Hyppää lauantaina palokuntalaisten saappaisiin

Toimittaja Kaisu Hautamäki kokeili Kuusiston VPK:n sammutussaappaita. Kari Heinilä ja Samu Laaksonen toivat ne toimituksen väen sovitettavaksi.

Kari Heinilä ja Samu Laaksonen Kuusiston vapaapalokunnasta ilmestyivät keskiviikkona Kaarina-lehden toimitukseen ja ehdottivat, että toimittajat hyppäisivät VPK:n saappaisiin. Hyvinhän tuo onnistui. Tosin kyseiset sammutussaappaat olivat Kaarina-lehden toimituksen väelle hitusen isoja.

Sammutussaappaisiin hyppäämistä ja muita VPK-taitoja voi kokeilla ensi lauantaina (18.8.), kun Kuusiston VPK järjestää Kaarinan keskustassa Päivä palokuntalaisena -tapahtuman. Ohjelmaa on kello 8.45–17, ja tarjolla on ruokaa. Ruokailun ja varustemäärän vuoksi etukäteisilmoittautuminen on suotavaa.
– Pontevia vapaapalokuntalaisia tarvitaan jatkuvasti. Esimerkiksi Ruotsissa vastaavaa järjestelmää ei ole, ja siksi maastopalot oli siellä vaikea saada hallintaan, Heinilä kuvailee.
– Tämä harrastus sopii sekä miehille että naisille, ja tavallinen peruskunto riittää.
Kuusiston VPK oli viimeksi sammuttamassa Messinkikadun hakekasaa Turussa viime viikonloppuna. Vuosittain hälytyksiä on viitisenkymmentä.
Lisätietoja tapahtumasta saa Kuusiston VPK:lta.

 

Lue lisää 22.8.2018 lehdestä


Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

SPM

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut