KSM tammi2018

Kaarina saa kohta muraalinsa

Muraali saa siivet. Maalausopettaja Juuso Ranteen lähettämästä harjoituskuvasta saa hieman makua siitä, millainen maalaus Hovirintaan on tulossa.

Hovirinnantien ja Pehtorinkadun kulmassa sijaitsevan kerrostalon seinään aletaan tällä viikolla maalata muraalia eli suurikokoista seinämaalausta.

Pensseliä heiluttaa kaarinalainen Turun Ammattiopistosäätiön maalausopettaja Juuso Ranne innokkaiden maalausopiskelijoidensa kanssa. Seinälle maalattava kuva valittiin huhtikuussa ratkenneen avoimen ideakilpailun pohjalta. Kisan järjesti Kaarinan kaupungin kulttuuripalvelut, ja siihen saapui reilut 30 ehdotusta.

Voittajakuvan valitsi raati, johon kuuluivat Ranteen lisäksi kuvataiteilija Sara Ilveskorpi, toimitusjohtaja Timo Laaksonen, kaksi koululaista (Hovirinnan koulu ja S:t Karins svensa skola) ja kulttuurituottaja Mirja Karppanen.

Muraalin maalaus oli tarkoitus aloittaa jo keväällä, mutta rakennusvalvonnalta luvan saaminen ja opiskelijoiden kesälomat lykkäsivät töiden alkua syksyyn.
Maalit projektiin tarjoaa Teknos Oy, ja Maininki Kiinteistöpalvelut järjestää maalareiden nostopalvelut.

 

 

 


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sää

Vesivek 2018

Vastuullista journalismia

Plus-tilaus

Sudotuttaako?

Tutustu ja ihastu

Digilehti

Lue Kaarina-lehti

Kaarina-lehti on luettavissa sähköisenä versiona netissä ja iPad-lukulaitteella, iPhonella, Android laitteilla sekä Windows Phone 8 ja Windows RT -mobiilillaitteilla. Voit lukea päivän tuoreen lehden sähköisenä näköisversiona jokaisena ilmestymispäivänä halutessasi vaikka jo klo 02.00. Käy tutustumassa palveluun ja ota sähköinen versio käyttöön vaikka saman tien. Rekisteröinti uuteen palveluun on helppoa, tarvitset vain sähköpostiosoitteen.

 

Osta irtonumero
Tilaa digilehti

Erikoisetu paperilehden tilaajille:

Paperilehden tilaajat voivat liittää sähköiset versiot osaksi tilaaja-asiakkuutta. Plus-ominaisuus maksaa alkaen vain + 2 euroa/kk. Tutustu täällä.

KSM Piikkiö

TS rekry

Facebook
Vanhat jutut