Biisonit kävi vierailulla

0

Viime viikon maanantaina Kaarinassa vieraili Korisliigan sensaatiojoukkue Bisons pelaajineen ja valmentajineen. Kuuden hengen seurue toimi apuohjaajina Ura Basketin juniorivalmentaja Pekka Kalliokosken johtamissa A- ja B-poikien treeneissä. Ura Basket tekee toimintaperiaatteittensa mukaisesti yhteistyötä muiden koripalloseurojen kanssa lajin kehittämiseksi Suomessa.
– Meille on seurana tärkeätä esittäytyä lähialueiden laji-ihmisille. Ura Basketin hieno junioritoiminta kiinnostaa meitä, ja onhan avainpelaajamme Matti Nuutinen teidän kasvattinne, Bisonsin päävalmentaja Greg Gibson kiittelee isäntiä.
Apuvalmentaja Damion Dantzler nyökyttelee vieressä.
– Tulemme tekemään keväällä Loimaan seudulla kouluvierailuja, ja haluamme edelleen jatkaa Ura Basketin kanssa yhteistyötä jossakin muodossa, Gibson jatkaa.
Ura Basketin väki kävi syksyllä katsomassa Loimaalla Bisonssin liigapeliä.
– Olemme pitäneet Gregin kanssa yhteyttä kesästä asti, ja jotakin yhteistä varmasti jatkossa jälleen järjestämme, Ura Basketin nuorisovalmennuspäällikkö Antti Saarinen kertoo.
Uran junioripelaajat saivat Littoisten monitoimitalolla opastusta Clifton Jonesilta, Santeri Latvalalta ja Toni Karppiselta. Erityisen mieluisalta vaikutti Matti Nuutisen hääriminen junnujen apuna. Ura Basketin valmentajat saivat puolestaan tilaisuuden vaihtaa ajatuksia ammattivalmentajien kanssa.

Kuvassa Ura Basketin kasvatti Matti Nuutinen antaa liigapelaajan vinkkejä kasvattiseuransa junioreille.

Jukka Lindberg

Kirjoittaja on Ura Basketin juniorivalmentaja.