Huviluvan toimitusjohtaja lupaa saaliin löytäjälle 500 euroa

0

Suomen Huvilupa Oy:n sisäpelihalliin murtauduttiin yön aikana. Toimitusjohtaja Matti Kotka lupaa tavaran löytäjälle 500 euron palkkion.
– Palkkiosta voidaan neuvotella. Se voidaan antaa myös ratkaisevasta vihjeestä, Kotka lupaa.
Huviluvan tiloista varastettiin yön aikana värikuulamerkkaimia, pelikuulia, paineilmapulloja, järjestelmäkamera, käteiskassa, sipsiä ja mehua. Kotka arvioi, että varastetun tavaran arvo oli varovaisestikin arvioiden yli toista tuhatta euroa.
Murto tapahtui keskiviikkoillan kello 19 ja torstaiaamun kello 8 välillä. Sisäpelihalli sijaitsee Hartwallin vanhassa tehtaassa Kaarinan Piispanristillä. Murtautujat tunkeutuivat yritykseen etuoven kautta, luultavasti sorkkaraudalla. Kotka epäilee, että murto on nuorten käsialaa.
– Kalleimmat kamat on jätetty ja karkit viety.
Kerro havaintosi: Matti Kotka p. 040-8211 930.