Kirpputoripöydät myytiin loppuun kolmessa tunnissa

0

Kaarinalaiset ovat innokkaita lastenvaatteiden ja lelujen kierrättäjiä. Kaarinan MLL:n lastentarvikkeiden kirpputori on ollut jo monena vuonna niin suosittu, että kaikille myyjille ei ole riittänyt myyntipöytiä.
– Aiemmin olemme järjestäneet kirpputorit Hovirinnan koulun ruokasalissa ja aulassa, johon on yhteensä saatu mahtumaan noin 40 pöytää. Syksyllä kokeilimme tapahtuman laajentamista ruokasalin lisäksi myös liikuntasaliin, jolloin saimme käyttöön yli 70 myyntipaikkaa. Paikat myytiin loppuun kolmessa tunnissa, iloitsee Miia Alhanen MLL Kaarinasta.
– Syksyllä meidän piti välillä pysäyttää jono ovella, kun sisällä oli niin kova tungos.
Kevään kirppispäivä on tulevana sunnuntaina. Tällä kertaa myyntipöydät jaettiin ensimmäistä kertaa verkossa. Nytkin kaikki pöydät varattiin muutamassa päivässä.
– Ei se raha ole tärkeintä, vaan se, että tavara jatkaa elämäänsä, eikä sitä heitetä pois yhden lapsen jälkeen.
Lastentarvikkeiden jättikirppis sunnuntaina 4.3. Hovirinnan koululla kello 10 – 13.