Tarmo Lindberg Ura Basketin va. toiminnanjohtajaksi

2

Ura Basketin oma kasvatti Tarmo Lindberg (21) työskentelee seuransa väliaikaisena toiminnanjohtajana heinäkuun loppuun saakka. Hän tuuraa Oskari Arellia tämän jäätyä sairauslomalle olkaoperointinsa vuoksi. Lindberg on ollut Ura Basketin jäsen pian 15 vuotta ja kulkenut seuratoiminnan portaita pitkän kaavan mukaan.
– Ekaluokkalaisena menin faijan kanssa Littoisten kyläjoukkueen harjoituksiin. Isä valmensi, ja minä pelasin. Melkein kaikki meidän luokan pojat tuli mukaan. Pelkästään Littoisten kyläjoukkueissa pelasi kaudella 1999 – 2000 nelisenkymmentä lasta, Lindberg muistelee korisuransa alkuaikoja.
Vuosien mittaan Tarmolle on alkanut kertyä tehtäviä monella seuratoiminnan saralla.
– C-ikäisenä suoritin erotuomarin alkeiskurssin. Kovin paljon en kyllä ole ehtinyt viheltämään, mutta säännöt voin sanoa osaavani hyvin. B- ja A-junnuna olin jo silloin tällöin kyläjoukkueissa ja -96-ikäluokan apuohjaajana sekä seuran nuorten toimintaryhmän touhuissa mukana. Intin jälkeen toimin viisi kuukautta seuran palkkaamana lasten kerho-ohjaajana.
Keväälle kasaantuu perinteisesti paljon isoja seuratapahtumia. Toiminnanjohtajan isoin voimainponnistus on huhtikuun lopussa järjestettävä Rolle-turnaus.
– Toukokuussa onkin sitten vuorossa kauden päättäjäiset, seuraristeilyt ja Hippo-kisat. Kesäkuussa on junnujen Summer Camp, katukoristurnaus, Rosita-regatta.
– Tuntuu tietysti kivalta, kun kotiseurani palkkasi minut tähän tehtävään. Mutta eihän näitä kaikkia tapahtumia kukaan ihminen yksin voi junailla. Onneksi meiltä löytyy ahkeraa ja innokasta seuraväkeä, mutta uusiakin toimijoita tarvitaan välttämättä mukaan. Pienikin apu on tärkeä.

2 KOMMENTIT

    • Toiminnanjohtaja Tii-Anna Vanhanen esiteltiin Kaarina-lehden paperiversiossa viime viikolla (21.3.). Lehden jutussa väliaikainen tuuraaja mainittiin. Verkkosivujen tarkoitus ei olekaan kertoa uutisia tyhjentävästi. Tärkeimmät uutiset ovat yhä lehden paperiversiossa. Verkkosivut tukevat Kaarina-lehteä.
      – Teija Uurinmäki –

Kommenttien lisääminen on estetty.