Palkinnot arvottu: katso ketä onnetar suosi

0

Kaarina-lehden viime viikolla avatut verkkosivut saivat ilahtuneen vastaanoton. Lukijat kehuivat sivuja selkeiksi, raikkaiksi ja helppolukuisiksi. Sini-vihreä värimaailma sai lähes yksimielisen hyväksynnän. Tosin yksi palautteenantaja ei pitänyt väreistä ollenkaan. Hänen mielestään sivuston ulkoasussa ei ollut mitään paperiseen Kaarina-lehteen viittaavaa, vaikka lehden päävärejä ovat nykyään sininen ja vihreä.

Toivoimme lukijoilta palautetta edelleen: kehu, moiti, keskustele ja vinkkaa, mihin aiheeseen haluat meidän seuraavaksi tarttuvan. Kaarina-lehti arpoi läjän palkintoja palautteenantajien ja Facebook-tykkääjien kesken. Pääpalkintona olleen digikameran voitti Satu Tölkkö. Seuraava palkinto arvotaan, kun Kaarina-lehden Facebook-sivuilla on 200 tykkääjää.

Arvonnan tulos:

Hovirinnan kioskin lounaspassin voitti Harri Falck.
Pääsylipun Hovirinnan Rantaravintolan kesäkauden avajaisiin voitti Tiina Lintusaari.
Aito Ruokakaupan 30 euron arvoisen ruokakassin voitti Anne Honka.
Katsastuksen tai pakokaasumittauksen Kaarinan K1-katsastusasemalla voitti Sanna Valkonen.
Näöntarkastuksen Skanssin Specsavers -liikkeessä voitti Kalervo Korvensyrjä.
Ruokailun Mattelmäen Rälssitilalla voitti Reija Lönnqvist.
Kaarinan Paakarin kahdeksan hengen täytekakun voitti Samu Mickelsson.

Voittajat, ottakaa yhteyttä Kaarina-lehden toimitukseen (p. 02-588 8614 tai toimitus@kaarina-lehti.fi).