Kuolonkolarin jäljet olivat karmeat

0

Vuonna 1957 syntynyt mies kuoli torstain vastaisena yönä Kaarinantiellä sattuneessa kolarissa. Henkilöauto törmäsi liikennemerkkiin lähellä 110 tien risteystä kaksikymmentä minuuttia yli yhden. Mies kuoli tapahtumapaikalle, sairaankuljetushenkilöstön elvytysyrityksistä huolimatta.
Kolarissa kuollut mies ilmeisesti ajoi autoa. Autossa oli hänen lisäkseen kaksi miestä. Toinen heistä loukkaantui ja toinen kotiutettiin sairaalasta lääkärin tarkastettua hänen kuntonsa.

Tapahtumapaikalla on 50 nopeusrajoitus. Alkoholin osuutta onnettomuuteen tutkitaan. Poliisin mukaan kolarivauriot kielivät auton ajaneen huomattavaa ylinopeutta.

Heti rysähdyksen jälkeen paikalle osunut kaarinalaismies kertoo auton olleen karmea näky. Kolaripaikan ohi piti pujotella, sillä auton palasia oli lennellyt sinne tänne.
– Auto oli muodoton ja savusi. Koko auto oli vääntynyt, ei sieltä olisi kukaan päässyt ulos ilman apua. On ihme, että yksi miehistä selvisi vähäisin vammoin, viitisen minuuttia tilannetta seurannut mies kertoo.
Miehen mukaan ambulanssi saapui paikalle viiden minuutin sisällä.