Nettikysely suljettiin väärinkäytösten vuoksi

3

Kaarina-lehden tämän viikon Käytä ääntäsi -kysely on suljettu, koska kyselyn tulosta yritettiin vääristää.

Perjantaiaamuna kahteen vastausvaihtoehtoon tuli kymmeniä vastauksia yhdestä ja samasta ip-osoitteesta. Jo aiemmin tällä viikolla kolmatta vastausvaihtoehtoa äänestettiin kymmeniä kertoja samasta osoitteesta. Vilunkia on tehty ainakin kahdelta koneelta.

Tulos julkistetaan vilunkipelistä puhdistettuna Kaarina-lehdessä 30.5.

newest oldest
Notify of

Tämähän on ihan yleistä jos kyselymoottori on huonosti rakennettu. Hyvä, että asia on huomattu, eikä väärää mielipidejakaumaa julkaista siten.

Yksi äideistä

Hyvä, että kysely korjataan totuudenmukaiseksi. Tietysti kyseeseen voi tulla myös sellainen tapaus, että samasta perheestä/koneesta moni vastaa kyselyyn (niinkuin esim. meillä), mutta tällaisissakin varmaankin yksi ääni riittää kertomaan kannan loppupeleissä 🙂