Nuoret kampanjoivat alkoholin välittämistä vastaan

0

Kaarinassa järjestetään tänään torstaina 24. toukokuuta Jos välität, et välitä -kampanja. Kampanjan tavoitteena on herätellä nuorten vanhempia, sisaruksia, kavereita ja muita aikuisia, että alkoholia alaikäiselle välittävä aikuinen toimii lainvastaisesti. THL:n kouluterveyskyselyn mukaan 8.- ja 9.-luokkalaiset hankkivat alkoholia vanhempien kaveriensa ja sisarustensa avustuksella. Tulosten mukaan myös vanhemmat ostavat alaikäiselle lapselleen alkoholia.

Kotimäen koulun, Piikkiön yhtenäiskoulun, Valkeavuoren koulun sekä Piispanlähteen koulun tukioppilaat, Kaarinan kaupungin ehkäisevän työn kehittämisryhmän Sateenkaarinan jäsenet, vapaaehtoiset, nuorisotyöntekijät ja kouluohjaajat jakavat kampanjamateriaalia kello 14–16 Ravattulan Citymarketin, K-Supermarket Katariinan, Piispanristin Prisman, S-Market Piikkiön sekä K-supermarket Piikkiön edustoilla. Tempauksessa on mukana myös poliisi.