Osallistu lukijakyselyyn ja voita pyörä

9

Kaarina-lehti kaipaa kipeästi mielipidettäsi. Onko lehti tuttu? Millaisia juttuja haluaisit lukea sieltä? Vai onko Kaarina-lehti jäänyt jostain syystä tilaamatta? Vierailetko koskaan lehden nettisivuilla?

Vastaa Kaarina-lehden lukija- ja yleisökyselyyn! Kyselyn avulla kartoitetaan, miten Kaarina-lehti on onnistunut paikallisuutisten välittäjänä ja miten tärkeä osa kaarinalaisuutta se on kuntalaisille. Kaarina-lehti haluaa tulevaisuudessa tarjota entistä paremman paikallislehden lukijoilleen!

Kysely on tarkoitettu vähintään 15 vuotta täyttäneille. Anna äänesi kuulua, vaikuta ja vastaa kyselyyn! Vastaaminen vie aikaa vain noin 10 minuuttia. Vastauksia ei yksilöidä, vaan ne käsitellään nimettöminä. Kysely on avoinna vastattavana ma 21.5.2012 asti.

Kaikkien yhteystietonsa antaneiden kesken (ks. kysely) Kaarina-lehti arpoo polkupyörän.

Linkki kyselyyn.

Lisätietoa tutkimuksesta:
lehtori Samuel Raunio
journalismin koulutusohjelma, Turun ammattikorkeakoulu
puh. 040 3550 197, samuel.raunio@turkuamk.fi

Lisätietoa arvonnasta:
päätoimittaja Teija Uurinmäki
Kaarina-lehti

puh. 02 588 8614, teija.uurinmaki@kaarina-lehti.fi

9 KOMMENTIT

  1. Eipä ollut ollenkaan tuttu lehti. Luulin naistenlehdeksi. Ihan mielenkiintoista sisältöä nyt kuitenkin kun tutustuin.

  2. Kaarina-lehti on tullut hyvin tutuksi pian kymmenen vuoden aikana. Sen ajan olemme asuneet Kaarinassa ja paikallislehti on must, jotta tietää, mitä omalla paikkakunnalla tapahtuu. Kaarina-lehti on vuosien myötä kokenut melkoisia uudisuksia päätoimittajien vaihtumisen työtä. Nyt lehti elää nuoruuttaan. Se on värikäs ja monipuolinen tarjonnaltaan.

  3. Olen ollut Kaarina-lehden lukija koko sen olemassaolon ajan, vielä nytkin vaikka asun 600km päässä. Kiinnostavimpia juttuja on henkilöhaastattelut sekä kaikki mikä liittyy Rauhalinnaan. Olen kahden muunkin paikallislehden tilaaja, sillä kokemuksella voin sanoa että Kaarina-lehti on monipuolinen ja Kaarinalaisia hyvin palveleva paikallislehti.

  4. En ole aikaisemmin kuullut Kaarina-lehdestä, mutta olisi mukava lukea yksityiskohtaisia ja persoonallisia kuvauksia eri matkakohteista.

  5. En ole aikaisemmin kuullut lehdestä mutta nyt tiedän kun päädyin nettisivuille katselemaan.

  6. Kaarina-lehteä on nyt jaettu tänne Paraisten Lielahteenkin, mikä on todella mukavaa. Hyvä lehti, käymme usein Kaarinassa ja mukava lukea sen alueen uutisia.

Kommenttien lisääminen on estetty.