Piikkiö-päivä palasi juurilleen

0
Päivän odotetuin tapahtuma oli iltapäivällä käyty mäkiautokilpailu. Mutkaisen reitin varrelle asettunut monisatapäinen yleisö jaksoi kannustaa mäkiautokilpailijoita alusta loppuun asti. Kuva: Jan Sundman

Uudistunut Piikkiö-päivä otettiin vastaan tyytyväisenä. Vielä alkuvuodesta ei ollut ollenkaan varmaa, että 25 vuotta piikkiöläisten jokavuotiseksi tapaamispaikaksi muodostunutta Piikkiö-päivää järjestettäisiin tänä vuonna ollenkaan. Piikkiö Päivä ry punnersi tapahtuman kasaan kuitenkin ennätysvauhdissa. Aiemmista vuosista poiketen pääosassa eivät olleet tähtiartistit, vaan paikalliset lahjakkuudet.

– Ei minua haittaa tähtiesiintyjien tai suurten ohjelmanumeroiden puute ollenkaan. Tärkeintä on pitää traditiota yllä. Tästä on tullut sellainen jokavuotinen tuttujen tapaamispaikka, Katri Kärpijoki-Elonen kommentoi.

Lue lisää Kaarina-lehti 9.5.