Piikkiön taksiautoilijat saivat tahtonsa läpi

0

Piikkiön taksit saavat todennäköisesti tulevaisuudessa päivystää myös Turussa ja Kaarinassa. Kaarinan kaupunginhallitus päätti puoltaa lausunnossaan Piikkiön taksialueen liittämistä Turku-Kaarina-yhteisliikennealueeseen.

Edellisessä Ely-keskukselle antamassa lausunnossaan lokakuussa kaupunginhallitus esitti päinvastaista. Piikkiössä taksia ajavat Jouko Virta ja Päivi Raitio pyysivät kaupunginhallitusta ottamaan lausunnon uudelleen käsittelyyn.

Kaupunginhallituksen lausunto menee Ely-keskuksen käsiteltäväksi. Piikkiön taksiautoilijat ovat luvanneet järjestää Piikkiöön vapaaehtoisen päivystysringin, jolla turvataan se, että Piikkiössä olisi myös jatkossa helposti takseja saatavavilla.

– Tämä on todella ihana uutinen. Jos näin on päätetty, se tarkoittaa meille, että kahden vuoden stressi työtilanteesta on ohi, tiistaiaamuna päätöksestä kuullut taksiautoilija Päivi Raitio iloitsee.

Lue lisää Kaarina-lehti 9.5.