Rattijuoppoja kiinni

0

Kaarinassa jäi tiistaina kiinni kaksi rattijuoppoa. Iltapäivällä hieman ennen kello kolmea poliisi pysäytti Piikkiössä Ohikulkutiellä epävarmasti ajavan autoilijan. Mieskuljettaja puhalsi alkometriin nolla promillea, mutta hän oli sekavan oloinen. Hänen epäillään
olleen lääkkeiden tai huumausaineiden vaikutuksen alaisena, ja hänellä oli ainoastaan M-luokan eli mopon kuljettamiseen oikeuttava ajokortti. Hänet määrättiin ajokieltoon. Autossa oli kyydissä auton omistaja. Kuljettajan osalta asiaa tutkitaan törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, ja matkustajan osalta auton luovuttamisena juopuneelle ja kortittomalle.

Kaarinan keskustassa jäi illalla puoli kymmeneltä kiinni vahvassa humalassa autoillut mies. Hänen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Mies vietiin verikokeisiin.