Vuoden tukioppilaskoulu löytyy Littoisista

0

Mannerheimin Lastensuojeluliitto on valinnut vuoden tukioppilaskouluksi kaarinalaisen Kotimäen koulun. Vuoden tukioppilaskoulu saa kunniakirjan ja 300 euron tukioppilastoiminnan stipendin.

Mannerheimin Lastensuojeluliitto jakaa vuosittain tunnustuspalkinnon koululle, joka järjestää laadukasta tukioppilastoimintaa. Tänä vuonna valintakriteereissä painotettiin erityisesti toiminnan suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta. MLL antoi kunniamaininnat myös Varppeen koulun tukioppilaille aktiivisesta kummiluokkatuntien pitämisestä ja Neulamäen koululle esimerkillisestä Koulurauhan edistämisestä. Vuoden tukioppilaskoulua voivat ehdottaa koulujen tukioppilaat, tukioppilasohjaajat, opettajat ja muut kouluyhteisöä lähellä olevat tahot.

Lue lisää Kaarina-lehdestä 23.5.