FC Kaarinalle voitto SM-karsinnan pohjoisen voittajasta

0
Tilanne OLS maalin edustalla Patri Filatoff ilmassa, Jeremi Karhu (42) , Miro Tenho ( 18) ja Niilo Ranta seuraamassa.

FC Kaarina kohtasi viikonloppuna Oulussa SM-karsinnan pohjoislohkon voittajan, Oulun luistinseuran, ensimmäisen kerran tällä kaudella.

Ottelun alku oli suhteellisen tasainen. Ensimmäinen maalinteko paikka tuli FCKn Ilmari Heinoselle, mutta laukaus meni yli maalin. Ensimmäistä puoliaikaa oli pelattu reilu puolet kun Mikael Lahtivuori antoi keskikentällä syötön Lassi Lahdelle, joka huomasi maalivahdin olevan suhteellisen ulkona maalista. Nätti kaaripallo lähes puolesta kentästä siirsi FCK 1–0 johtoon.
Toisella puoliajalla OLS sai vapaapotkun. Veto pääsi yllättämään muuten hyvin pelanneen Olli-Pekka Savolaisen ja tilanne tasan 1-1. Ottelun 66 minuutilla FCK sai vapaapotkun. Maajoukkuepelaaja Miro Tenhon tarkka veto maalin oikeaan yläkulmaan ja FCK siirtyi 2-1 johtoon.
Pelin hallinta siirtyi selvästi FCK:lle ja kolme minuuttia edellisestä Jami Hannuniemi teki hienon nousun oikealta laidalta ja syötti maalin edustalle, josta pistepörssiä johtava Mikael Lahtivuori sijoitti pallon tarkasti maaliin ja tilanne 3–1 Kaarinan hyväksi. Vastustaja ei päässyt peliin enää mukaan. Pelin loppupuolella Patri Filatoff syötti ja Jeremi Karhu viimeisteli vielä yhden maalin. Lukemat FCK 4 OLS 1 jäivät myös loppulukemiksi.

Seuraavaksi FC Kaarina kohtaa sarja kärki TPSn keskiviikkona 20.6  klo 18.30 Kaarinan  keskuskentällä.