Festivaalien tiedotus hämmentää

0

Saaristo Open -tapahtuman järjestäjän ja Rantaravintolan yrittäjän ristiriitainen tiedottaminen hämmentää ainakin joitakin keskustan asukkaita. Musiikkifestivaalien järjestäjä on jakanut koteihin tiedotetta, jossa kerrotaan, että koko ranta-alue on suljettu viikonlopun ajan. Ranta-alueella sijaitsevan Rantaravintolan yrittäjä on jakanut ilmoitusta, jossa hän mainostaa ravintolan omaa tapahtumaa.

– Uimarannantie on suljettu henkilöautoilta, mutta rantaan pääsee kävellen, selventää tekninen johtaja Jyrki Lappi.

Hän on allekirjoittanut käyttöluvan, jolla festivaalien järjestäjälle on annettu lupa käyttää rantapuistoa tapahtuman ajan. Järjestäjä on saanut luvan sulkea Uimarannantien perjantaista kello 12 sunnuntaihin kello 18 asti. Festivaalien aikana Uimarannantielle päästetään ainoastaan asukkaat ja huoltoajoneuvot. Luvassa todetaan erikseen, että Rantaravintolaan on oltava esteetön kulku.

Järjestäjä ilmoittaa tiedotteessaan, että uimaranta on poissa käytöstä sunnuntai-iltaan kello kahdeksaan saakka. Venesatamaan pääsevät vain venepaikan lunastaneet. Uimarannantien liikennettä ohjataan perjantaina kello 16.30-02 ja lauantaina kello 13.30-02.