Keskusliikuntapuistoon suunnitellaan suurta skeittipuistoa

0

Kaarinan keskusliikuntapuistoon on suunnitteilla noin tuhannen neliömetrin suuruinen skeittipuisto, jonne rakennetaan kiinteät, valettavat skeittielementit. Skeittialueen luonnossuunnitelma kustannusarvioineen valmistuu vielä tässä kuussa ja se on tarkoitus käsitellä investointiohjelman yhteydessä syyskuussa. Skeittipuiston suunnittelussa on kuultu harrastajia, sillä alueella järjestettiin toukokuussa ideointitilaisuus nuorille.

Lisäksi Piispanlähteen yläkoulun pihalle valmistui äskettäin noin 300 neliömetrin kokoinen skeittialue, joka soveltuu pienimuotoiseen skeittailuun. Kaarinalaisnuoret ovat aiemmin skeitanneet Kilosportin pihalla. Kilosport Kaarinan kanssa on sovittu, että heidän pihaansa voi käyttää skeittaamiseen myös jatkossa, ja nuoret tekevät pihaan itse pienimuotoisia skeittiobjekteja nuoriso- ja puutarhapalvelujen kanssa.

Skeittipuiston rakentaminen liittyy kolmen kaarinalaisnuoren syksyllä 2009 tekemään kuntalaisaloitteeseen.