Littoisten Monitoimitalon kulmilla nähty hirviä

1

Littoisissa Monitoimitalon lähettyvillä liikkuu hirviä. Kaarina-lehden lukija soitti toimitukseen ja kertoi, että tiistain ja keskiviikon välisenä yönä puoli neljän aikaan hätääntyneen oloinen hirvi juoksi paritalon pihan poikki. Mies havahtui uniltaan siihen, kun eläin tömisteli ikkunan takana. Miehen äiti oli nähnyt hirven jo aiemmin.

Poliisi varoittaa, että autoilijoiden on syytä olla varovaisia. Varsinais-Suomen alueella on tapahtunut viime päivinä muutamia hirvieläinkolareita. Törmäyksiä on tullut sekä hirvien että peurojen kanssa. Poliisi kehottaakin autoilijoita tarkkaavaisuuteen erityisesti aamuhämärissä hirvivaara-alueilla.

 

1 KOMMENTTI

  1. Tänään Piispanristillä, tarkemmin ottaen ainakin Karhunkadulla, on myös seikkaillut hirvi. Juoksi lasten ohi aamupäivällä Karhupuiston kohdalla ja suuntasi hiekkatietä pitkin Otsonkadulle päin. Joten tarkkana saa olla.

Kommenttien lisääminen on estetty.