Nainen raiskattiin keskellä päivää Kaarinassa

1

Noin 35-vuotias nainen raiskattiin viime perjantaina iltapäivällä Kaarinan keskustan tuntumassa. Raiskaus tapahtui kello 14 aikoihin Kallenraitti-nimisellä kävelytiellä Kirkkomäen päiväkodin läheisyydessä.

Poliisi on kiinnostunut mahdollisista vihjeistä tai silminnäkijähavainnoista. Erityisesti poliisia kiinnostaa havainnot kello 14 aikoihin tai hieman ennen sitä Kallenraitilla liikkuneesta mieskaksikosta tai -kolmikosta.

Mahdolliset vihjeet voi ilmoittaa poliisille puhelinnumeroon 050-456 2225 tai sähköpostiosoitteeseen palaute.varsinais-suomi@poliisi.fi.

Aiheesta lisää Kaarina-lehdessä keskiviikkona 6.6.

1 KOMMENTTI

  1. Olenko ainoa, joka järkyttyi pahanpäiväisesti viime viikon raiskausuutisesta? Kuinka tällaista voi tapahtua keskeisellä paikalla päiväsaikaan? Vielä pelottavammaksi asian tekee se, että näitä sairaita ihmisiä oli useampi.
    Tekee mieli miettiä toisenkin kerran, mitä polkua lenkkeilee… Kaikki sympatiat uhrille.

Kommenttien lisääminen on estetty.